Girona es prepara per acollir la segona edició de les Supercurses by The Family Run

L’esdeveniment tindrà lloc el proper 18 de juny al parc de la Devesa i les inscripcions ja estan obertes
Divendres, la tinenta d’alcaldia i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, va presentar la segona edició de les Supercurses by The Family Run, un esdeveniment esportiu, familiar i festiu que combina els vessants esportiu, inclusiu, festiu i solidari. La cursa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, tindrà lloc el proper 18 de juny al parc de la Devesa i les inscripcions ja estan obertes.

“L’objectiu de les Supercurses és impulsar i difondre l’esport entre els més petits, promoure la pràctica esportiva en família i crear hàbits saludables”, ha destacat Isabel Muradàs, que també ha fet una crida a la participació i ha posat de relleu que “la cursa també vol promoure la inclusió social facilitant que els infants i els adults amb qualsevol diversitat funcional puguin córrer”.

L’esdeveniment esportiu començarà a les 9.30 h amb la celebració de diferents curses en què podran participar des de pares i mares amb cotxets fins a nens i nenes de diferents franges d’edat: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 14 anys. A les 12 h tindrà lloc, com a novetat, l’actuació del Club Súper3 en què hi haurà els personatges de la família dels Súpers Pati Pla i Rick, i s’acabarà amb una activitat de zumba a les 12.30 h i la Superfesta a les 14 h.

L’edició d’enguany engega amb l’objectiu de superar els 1.500 participants i compta amb la col•laboració d’entitats com MIFAS i la Fundació Ramon Noguera i amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consell Català de l’Esport, el Club Súper3 i el Consell Esportiu Girona. La prova està organitzada per l’empresa Kaptiva Esports.

Les inscripcions ja estan obertes al web www.thefamilyrun.com  i el dia abans de la cursa, el 17 de juny, també es podran fer inscripcions presencials de 10h a 19 h a la botiga Bauhaus de Girona.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar