Xavier Sagristà i Fernando Canales elaboren un dinar gastronòmic a Bilbao

En el marc de la presentació de Costa Brava Girona festivals.
El Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, de la Diputació de Girona, amb el Club de màrqueting Cultura identitat i el grup Peralada, varen realitzar el passat dia 30 de maig, un acte de presentació a mitjans bascos especialitzats amb cultura, gastronomia i turisme, de la Costa Brava com a destinació turística, la marca Costa Brava Girona Festivals i la 31a edició del Festival Castell de Peralada.

L’acte va tenir lloc a la ciutat de Bilbao i en el marc d’aquesta presentació es va realitzar un dinar gastronòmic a quatre mans, al Etxanobe restaurant del Palacio Euskalduna, elaborat entre els xefs Xavier Sagristà, del Castell Peralada Restaurant i el xef local Fernando Canales Etxanobe, del restaurant Etxanobe.

Club de Cultura i Identitat

La promoció i dinamització del Club de Cultura i Identitat té el suport de diferents entitats públiques de les comarques de Girona. Ajuntaments, oficines de turisme i consells comarcals treballen per fer del turisme cultural un dels productes clau en la promoció i descoberta del territori.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar