L’Ajuntament de Girona crea un grup de treball municipal a favor de mantenir el Trueta al nord de Girona

En formen part els grups polítics de CiU, ERC-MES, PSC i PP. La primera decisió ha sigut encarregar un estudi per valorar la idoneïtat dels terrenys proposats a Domeny.
L’Ajuntament de Girona ha creat un grup de treball dels grups polítics municipals favorables a mantenir l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta al nord de la ciutat, integrat pels grups de CiU, ERC-MES, PSC i PP. La primera reunió del grup es va produir el divendres 26 de maig, amb la voluntat de mantenir reunions periòdiques on analitzar les novetats que es vagin produïnt respecte al futur de l’hospital Trueta.

Un altre dels objectius serà també promoure accions de caràcter polític per defensar que el Trueta es mantingui a la zona nord de la ciutat. En aquest sentit, la primera mesura serà la d’encarregar un estudi per valorar tècnicament la idoneïtat dels terrenys de Domeny que l’Ajuntament de Girona ha ofert a la conselleria de Salut per fer-hi el nou hospital Trueta, el campus de Salut de la UdG i les instal·lacions dedicades a la investigació biomèdica com l’Idibgi.

Des del grup de treball s’ha volgut insistir en la necessitat que aquest complex sanitari es mantingui a la zona nord de la ciutat, tant per criteris d’assistència sanitària com també d’equilibri territorial.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar