Vuit carreteres i la Gran Via a Barcelona tallades per manifestacions contra l'empresonament dels consellers

Les carreteres que han quedat afectades són la B-23, A-2, C-25, C-14, C-26, N-230, N-145, N-340


Barcelona .- Les manifestacions contra l'empresonament dels consellers, destituïts pel govern espanyol, han tallat aquest matí diverses carreteres arreu de Catalunya, a més de la Gran Via a Barcelona. Segons ha indicat el Servei Català de Trànsit, des de les vuit del matí una mobilització ha obligat a tallar l'A-2 a Castellolí i, posteriorment, diverses manifestacions han obligat també a tallar la B-23 a Molins de Rei en sentit Barcelona, La N-145, la N-230 a Bausen, la C-26 a Foradada, la C-25 a Sallent, la C-14 a Bassella i la N-340 a Alcanar.

Les afectacions a la C-25 s'han alternat amb marxes lentes i talls de la via i a dos quarts d'onze continuava afectada per una marxa lenta. A aquesta hora també continuen tallades la C-14 a Bassella i la N-340 a Alcanar. D'altra banda, la Gran Via de Barcelona també s'ha tallat per una manifestació des de les 8.20 h fins a les 8.45h, segons la Guàrdia Urbana. (En aquesta notícia s'han actualitzat els talls a les carreteres per les manifestacions)

Paral·lelament, aquest matí també ha quedat interrompuda uns 15 minuts la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Barcelona-Vallés per una protesta contra els empresonaments però la circulació ja s'ha reprès amb els trens fora del seu horari habitual. La interrupció de circulació ha començat cap a tres quarts de vuit del matí. La companyia ha informat a través de Twitter que això provoca retards d'almenys 10 minuts en el servei.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar