Sánchez promet treballar per 'canviar el rumb del país'

El secretari general del PSOE assegura que buscarà la unitat per construir el “nou PSOE” dels “militants de base”
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha promès aquest diumenge després de guanyar les primàries al partit que treballarà per “canviar el rumb del país” i ser una força “útil” a la “majoria social” que pateix les conseqüències de les retallades del PP i que està farta de la corrupció. En un discurs a la seu dels socialistes espanyols ha assegurat que avui “comença tot” i ha promès que treballarà també per aconseguir la “unitat” de cara al Congrés que els socialistes espanyols tenen els dies 16, 17 i 18 de juny. “Jo seré el secretari general de tots els afiliats del PSOE” i “compliré el mandat de les urnes per fer del PSOE el partit de l’esquerra d’aquest país i una alternativa creïble, coherent, i construir el nou PSOE, que és el dels militants de base”, ha dit.

Sánchez ha comparegut passades les 11 de la nit a la seu de Ferraz davant els membres del seu equip i prop de 300 militants que l’han rebut amb crits de “president” i “sí és sí”. El secretari general del PSOE ha agraït els que han fet possible les primàries del PSOE i també la tasca dels seus contrincants perquè “qui ha guanyat ha estat el PSOE i quan guanya el PSOE guanya Espanya”.

Sánchez–que prèviament s’ha fotografiat amb Susana Díaz i Patxi López- ha assegurat que el president del govern espanyol tem “un PSOE unit i rumb a La Moncloa”. En aquest marc ha promès una “oposició útil en defensa de la majoria social que està cansada de la corrupció del PP, que pateix la precarietat laboral i les dificultats a conseqüència de les retallades del PP”.

“Construirem el nou PSOE per regenerar Espanya, per canviar Espanya, i fer-ho des de la unitat de tots els companys”, ha dit abans de tancar amb el seu equip l’acte amb el cant de LA Internacional Socialista. Posteriorment, Sánchez ha sortit al balcó de Ferraz per dirigir-se a altres militants que han estat esperant al carrer Ferraz.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar