Els centres de votació seran 2.907 agrupacions a Espanya, 6 a Europa i 11 a Amèrica
Un total de 187.949 militants del PSOE estan cridats a votar diumenge a les eleccions primàries per escollir el secretari general del partit. Segons ha indicat el PSOE, els centres de votació seran, amb caràcter general, les agrupacions municipals o de districte a la qual cada militant pertanyi i estaran habilitats 2.907 centres en la península, illes i ciutats autònomes, 64 d'ells destinats a la votació dels afiliats directes. També hi haurà 6 centres de votació a Europa i 11 a Amèrica. En concret, a l'exterior s'establiran centres de votació a Brussel·les, París, Berlín, Londres, Ginebra, Lausana, Santiago de Xile, Bogotà, Mèxic D.F., Guadalajara (Mèxic), Panamà, Lima, Montevideo, Caracas, Buenos Aires, Rosario (Argentina) i Santo Domingo.

L'horari de votació serà de les 10h a les 20h, excepte a Canàries i Amèrica on es podrà votar fins a les 21h hora peninsular.

El partit recorda que a més de rebre un correu electrònic informant-los de quin és el seu centre de votació, els militants podran consultar-lo a la web del PSOE on també se'ls facilita l'adreça i l'horari de votació. En les votacions, els militants hauran d'identificar-se davant la seva taula electoral amb el DNI, passaport, permís de conduir o NIF.

Està previst que a cada agrupació se li facilitarà el material per poder desenvolupar la jornada de votació: urnes, precintes, paperetes, sobres, llistat de votació i models d'acta. A més, als centres s'habilitarà una cabina o habitació separada per garantir l'exercici secret del vot.

L'horari de votació serà de les 10h a les 20h, excepte a Canàries i Amèrica on el tancament tindrà lloc a les 21h hora peninsular. En les agrupacions de menys de 100 militants es pot establir, excepcionalment, una jornada reduïda, amb un mínim de quatre hores per poder votar.

Des de la seu socialista de Ferraz s'oferirà un avanç de participació a partir de les 15h i quant a l'escrutini s'aniran publicant les dades a la pàgina web del PSOE a partir de les 21h.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar