L’Associació Cultural i Esportiva del cos de Bomber s de  Girona dona 1.400 euros a la Creu Roja a Girona

Aquest donatiu anirà destinat a la compra d’alimentació fresca per a persones majors de 65 anys ateses per Creu Roja.
Dijous passat es va fer entrega per part de l’Associació Cultural i Esportiva del cos de Bombers de Girona de 1.400 euros a la Creu Roja a Girona. L’acte d’entrega s’ha realitzat dins la presentació de la nova edició de la Cursa dels Bombers que organitza l’associació i ha comptat amb la presència del Sr. Cristobal Sánchez (regidor de cooperació de l’ajuntament de Girona), Sr. Pere Company (vicepresident de Creu Roja Girona), Sra. Illuminada Martínez (responsable àmbit de Gent Gran Creu Roja) i els membres de l’associació cultural i esportiva del cos de Bombers.

L’Associació Cultural i Esportiva Bombers de Girona organitza anualment una cursa de 10 km, i diverses curses infantils, amb un ambient totalment familiar i consolidada dins el calendari de curses popular de les comarques gironines, acollint participants d’arreu de Catalunya. Enguany tindrà lloc el pròxim dia 16 de setembre.

La totalitat dels beneficis econòmics que genera aquesta activitat es donen íntegrament a un projecte d’alguna entitat de caràcter social de les comarques gironines, que enguany ha estat per Creu Roja.

Per Creu Roja l’atenció a les persones grans és un objectiu prioritari. Treballant per i amb les persones majors de 65 anys a partir d’un treball individualitzat i personalitzat a les circumstàncies personals, de salut, familiars i socials de la persona.

Una necessitat detectada arrel de la crisi econòmica i que afecta moltes persones majors de 65 anys és que no poden accedir a l’alimentació fresca que seria necessària per a la seva salut. És per això especialment important poder comptar amb iniciatives com la de l’associació de Bombers per ajudar a les persones grans a accedir a alimentació fresca i de qualitat.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar