Una postal, unes ulleres de pasta i una gorra de músic, pistes del concert sorpresa per inaugurar el Festival Strenes

L'organització publica un vídeo amb aquests tres elements per identificar el grup que tocarà el pròxim 24 de març al terrat de l'Oficina de Turisme de Girona.
Girona .- L'organització del Festival Strenes ha publicat aquest dimecres al matí un vídeo amb tres pistes sobre el grup que protagonitzarà el concert sorpresa al terrat de l'Oficina de Turisme de Girona el pròxim 24 de març i que donarà el tret de sortida al festival, que s'allargarà fins el 30 de març. En un format inspirat en els primers videojocs que van sortir al mercat, el protagonista es topa primer amb una postal al quiosc situat a La Rambla, a molts pocs metres de l'Oficina de Turisme que dona accés al terrat que servirà d'escenari del concert, i just després es desplaça a una òptica propera, d'on agafa unes ulleres de pasta. Per últim, el protagonista del videojoc creua el Pont de Pedra i agafa una gorra a un home que es troba llegint el diari a l'exterior d'un bar.

A través d'aquest concert sorpresa, protagonitzat per un grup català vinculat amb aquestes tres pistes, el Festival Strenes donarà el tret de sortida a una setmana de recitals en diversos escenaris de la ciutat per on passaran, entre d'altres, Morcheeba, Luz Casal, Joan Dausà, Txarango, Maria del Mar Bonet, La Pegatina, La Iaia, el Petit de Cal Eril o Judith Nedderman.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar