La Consellera de Salut visita les obres de la nova rehabilitació de l’Hospital de Figueres

Les obres tenen un pressupost de 900.000€ i estaran acabades abans de final d’any.

La Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, ha visitat aquest divendres les obres del nou Servei de Rehabilitació de l’Hospital de Figueres, acompanyada de l’alcaldessa de Figueres i presidenta del Patronat de la Fundació Salut Empordà, Marta Felip, diversos representants de l’entitat i de la Regió Sanitària de Girona. Vergés, gràcies a unes ulleres de realitat virtual ha pogut “veure” com quedaran les noves instal·lacions.

Arran de l’increment d’activitat del Servei de Rehabilitació en els darrers anys s’ha previst el trasllat i adaptació d’un espai més gran per poder disposar d’unes instal•lacions més adequades tant per als usuaris com per als professionals.

L’any 2017 el servei va atendre 4.598 pacients, un 7 % més que el 2016, i va realitzar 69.809 sessions, un 6 % més que l’exercici anterior. Actualment, en el servei també es porta a terme la rehabilitació dels pacients ingressats en el Centre Bernat Jaume, una activitat que se seguirà desenvolupant en el mateix espai, situat a la planta baixa del sociosanitari.

900.000 €, més de 600m2

El projecte preveu la inversió de 900.000 € per adequar els 642 m2 que tindrà la nova rehabilitació, que augmenta la seva superfície en 242 m2. Està previst que les obres finalitzin abans d’acabar l’any. La nova ubicació planteja millores com el circuit d’accés directe del pacient des de l’exterior pel carrer Glòria Compte, sales polivalents, espais personalitzats i llum natural directa. Disposar de més espai també permetrà donar un impuls a la Unitat de Neurorehabilitació, amb l’àrea de rehabilitació virtual.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar