Pops, punts de llibre i contes infantils per Sant Jordi a l’Hospital de Figueres

Aquest divendres l’Hospital de Figueres ha repartit als pacients ingressats punts de llibre, pops i contes infantils. Els obsequis procedeixen de dues donacions diferents. Paquita Tardiu ha teixit artesanalment amb ganxet els 150 punts de llibre que s’han repartit a hospitalització i una desena de pops per a nounats.

D’altra banda, Toni Argent i Núria Ramon, professors de secundària del Vallès Oriental, han fet donació d’un centenar d’exemplars de "La llegenda del drac Dragui". Un llibret en català i anglès que els nens poden pintar.

“La llegenda del drac Dragui” és una nova versió de història de Sant Jordi i el tercer lliurament del projecte literari “cap nen/a sense conte”, que enguany s’ha distribuït a 31 hospitals de Catalunya que tenen servei de pediatria.

Toni Argent, autor del text i creador de “cap nen/a sense conte”, explica que “els principals objectius del projecte són fomentar la lectura i l’hàbit lector; així com, la creativitat i imaginació”. La seva voluntat és que “el projecte tingui continuïtat els propers anys” i d’aquesta manera contribuir a la lectura “un dels millors hàbits que es pot transmetre als nens i nenes” i per això “és molt important que gaudeixin llegint”.

Com és habitual aquestes dates, els pacients d’Hospital de Dia del Centre Sociosanitari Bernat Jaume han fet una parada a l’entrada del centre on, aquest divendres, han venut punts de llibre i roses de ganxet.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar