La Fundació Roses contra el càncer celebra el Dia Mundial Contra el Càncer.

La Fundació Roses contra el càncer va celebrar el passat 4 de febrer, com cada any, el Dia Mundial Contra el Càncer. Aquest any, però es va decidir fer un canvi de format i en comptes de proposar un acte íntim i de reflexió amb l’encesa d’espelmes tradicional, es va organitzar una tarda molt més festiva: l’acte és va iniciar amb un moment molt emotiu que va ser la projecció d’un vídeo en el qual una persona de Roses malalta de càncer i la seva família van donar un missatge de lluita i d’esperança per totes les persones malaltes i els seus familiars.

Just després, l’Oscar Bretau i l’Arnau Janer, participants del darrer “Oh! Happy Day” de TV3, tots dos amb una bona dosis d’humor i sobretot amb el seu talent per al cant, van fer gaudir als assistents de diverses cançons abans de fer-los cantar amb ells, “Quan tot s’enlaira” de Txarango, mentre tothom enlairava els globus que tenien a la mà.

Almanegra Audiovisual va gravar aquest acte i es pot veure el vídeo a la pàgina web de la Fundació Roses Contra el càncer i a les nostres xarxes socials.

També en el marc del Dia Mundial contra el càncer, la Fundació Roses Contra el Càncer va participar, per tercer any consecutiu, en la campanya “Posem-li Pebrots al Càncer”, que organitza la FECEC i els Supermercats Condis de Catalunya. Aquest any van col·laborar una cinquantena de voluntaris que van oferir bosses de pebrots solidàries als clients del Supermercat Condis de l’Avinguda Gran Via de Pau Casals, 178 de Roses els dies 3 i 4 de febrer. Es van vendre 908 bosses. L’import recaptat es destina al programa d’atenció psicosocial dels malalts de càncer i familiars.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar