Roses acollirà a l’octubre el primer Congrés per la Síndrome de Moebius

L'Associació Catalana per la Síndrome de Moebius celebrarà un Congrés Mèdic Familiar que tindrà lloc els dies 13 i 14 d'octubre de 2017 al Teatre Municipal de Roses.

La FSE incorpora al seu equip de professionals tres residents formats a l’entitat

Avui, la Fundació Salut Empordà (FSE) ha fet l’acte de benvinguda i comiat dels residents.

Lliurament de premis del concurs comarcal  de cartells sobre el Dia Mundial Sense Tabac

El consum de tabac és la segona causa de mort al món, per darrera de la hipertensió, i és responsable de la mort d’un de cada deu adults.

L'Hospital de Figueres i el CAP Moisès Broggi reparteixen 350 pomes per sensibilitzar als fumadors dels beneficis de deixar de fumar

L’Hospital de Figueres i el Centre d’Atenció Primària (CAP) de l’Escala Moisès Broggi s’han adherit al Dia Mundial Sense Tabac, que se celebra el 31 de maig, amb la col·locació de taules informatives a les entrades del centre.

Antoni Comín pren el pols a la Fundació Salut Empordà

El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, ha volgut conèixer de primera mà la situació de la Fundació Salut Empordà (FSE), parlant amb els professionals d’aquesta entitat.

Higiene de mans... i pintura de dit

L’Hospital de Figueres ha començat les activitats per conscienciar i sensibilitzar a usuaris i professionals de la importància de la Higiene de mans. Un any més, seguint directrius de l’OMS, la Fundació Salut Empordà s’adhereix a la Jornada Mundial de la Higiene de Mans que se celebra el 5 de maig.

Pops, punts de llibre i contes infantils per Sant Jordi a l’Hospital de Figueres

Aquest divendres l’Hospital de Figueres ha repartit als pacients ingressats punts de llibre, pops i contes infantils. Els obsequis procedeixen de dues donacions diferents. Paquita Tardiu ha teixit artesanalment amb ganxet els 150 punts de llibre que s’han repartit a hospitalització i una desena de pops per a nounats.

L’ABS l’Escala obté una qualificació d’excel·lència

L’Àrea Bàsica de Salut (ABS) l’Escala, gestionada per la Fundació Salut Empordà (FSE), ha estat acreditada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb un grau d’assoliment del 96,8%, de manera que el conjunt de gestió d’aquesta ABS ha obtingut una valoració d’excel·lència.

L’Hospital de Figueres incorpora una nova prova pediàtrica més segura

Des d’aquest mes de març l’Hospital de Figueres porta a terme ecocistografies, una prova diagnòstica pediàtrica que evita els riscos de les radiacions que podrien ser perjudicials pels nadons.