Cs Roses aposta per convertir les Festes locals en plataformes per donar a conèixer nous músics de la població

El portaveu municipal, José Manuel Álvarez, proposa incorporar un festival de músics locals durant la celebració de la Festa Major 2019.

Roses.- El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Roses, José Manuel Álvarez, vol aprofitar les Festes locals perquè es converteixin "en un trampolí per als músics del municipi" i per això ha presentat una moció en aquest sentit que serà debatuda en el ple municipal d'octubre. "Està comprovat que els grups, les bandes, els músics o els cantants locals construeixen identitat musical als seus pobles i els donen vida, per això és necessari promocionar-los", ha assegurat.

Per al regidor, la incorporació d'un festival de músics de Roses durant la celebració de la Festa Major de l'any que ve seria un primer pas en aquesta direcció i "una aposta perquè els nostres artistes locals tinguin l'oportunitat de créixer, formar-se, intercanviar experiències i posar en pràctica els seus projectes musicals amb el suport de l'Ajuntament". Álvarez considera que la iniciativa "donarà visibilitat als músics de Roses" i permetrà "impulsar el talent local, estimular la creació i la producció de músics de diferents estils".

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar