S'ha aprovat en un ple extraordinari urgent on el grup del PSC ha remarcat la necessitat que Generalitat i el Govern estatal trobin una solució pactada a l'actual situació.

Aquest divendres al migdia s'ha celebrat un ple extraordinari, per condemnar els fets violents ocorreguts el passat diumenge a diferents poblacions de Catalunya enfront els veïns que s'havien decidit a assistir als col·legis electorals.

La moció la van presentar els grups municipals d'ERC i CiU i s'ha aprovat el text integre excepte el darrer dels punts a petició del grup municipal del PSC. Aquest darrer punt s'ha votat per separat per considerar que no es referia als actes ocorreguts el diumenge, dia 1 d'Octubre.

El PSC ha manifestat que l'actual situació només es pot intentar resoldre mitjançant el diàleg entre el Govern espanyol i el de la Generalitat emplaçant-los a buscar una solució pactada i democràtica al problema que s'està vivint a Catalunya.

En aquest ple s'ha oficialitzat la postura de rebuig i condemna del poble de Vilafant als actes violents viscuts el passat 1 d'Octubre reforçant les diferents manifestacions de condemna que s'ha exterioritzat al llarg de la setmana com la concentració a les portes de l'Ajuntament el mateix dilluns al migdia i sumant-nos, també a l'aturada de país del dimarts 3 d'Octubre en que les dependències municipals van estar tancades com a acte de protesta per les actuacions policials del diumenge.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar