Joel Torrecabota relleva Marc Claparols al capdavant de la JNC de l’Alt Empordà

Els militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de l’Alt Empordà han escollit en assemblea el nou cap comarcal, Joel Torrecabota. Estudiant de comunicació audiovisual i màrqueting a Girona i membre de l’actual Consell Territorial de la JNC a Comarques Gironines, Torrecabota encarna amb il•lusió els nous reptes com a país. El seu objectiu de mandat és acabar de consolidar plenament l’organització política a la comarca i publicitar la JNC com a plataforma útil als joves.

La candidatura estructurada en forma de tàndem juntament amb la Laia Pau, militant de la JNC Roses, han exposat els quatre eixos fonamentals del mandat basats en la cohesió, consolidació, ampliació i comunicació de l’organització amb l’objectiu d’arribar arreu del territori empordanès.

L’acte ha iniciat amb el parlament de Sònia Martínez, alcaldessa de La Jonquera i Vicepresidenta comarcal del Partit Demòcrata Alt Empordà. Seguidament Marc Claparols ha exposat el seu informe de gestió dels darrers dos anys al capdavant de la comarca com a Cap Comarcal de la JNC Alt Empordà. Durant el seu parlament ha exposat la feina realitzada a la comarca, destacant un augment de militància, la inauguració del col•lectiu JNC de l’Escala i les relacions amb el Partit Demòcrata. Claparols inicia una nova etapa com a membre executiu del CEN de la Joventut Nacionalista de Catalunya. L’acte a conclòs amb les paraules del Coordinador Territorial de la JNC Comarques Gironines, Joan Mir.

Posteriorment a l’acte s’ha realitzat una sortida al recinte firal en motiu de les festes i fires de Santa Creu de Figueres.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar