Joan Plana escollit cap de llista d’ERC Roses a les eleccions muncipals 2019

Joan Plana serà el candidat d'Esquerra Republicana a Roses amb les eleccions municipals que se celebraran el pròxim any 2019.

 Agnès Lladó, candidata d’Esquerra Republicana a Figueres a les municipals 2019

La candidata republicana ha manifestat que “amb la suma de tothom des d’Esquerra farem possible la transformació econòmica i social que necessita Figueres”.

Cs Figueres demana que es retiri de l'Ajuntament la pancarta de suport als polítics presos i exigeix neutralitat en el pregó de les Festes de la Santa Creu

El portaveu municipal, Héctor Amelló, demana també que tornin a ser "hissades totes les banderes oficials" en la façana de l'edifici consistorial.

El regidor Diego Borrego es reincorpora al grup municipal del PP de Figueres

La decisió arriba després que el partit li aixequés la suspensió de militància arran de l'arxivament de les causes contra ell.

L'assemblea del PSC de Llançà acorda continuar al govern amb el PDeCAT tot i que dona el pacte per 'trencat'

El portaveu del grup, Francesc Guisset, defensa que només així podran tirar endavant "les grans inversions" que el municipi necessita.

Cs Figueres demana la creació d'una oficina de defensa dels veïns afectats per ocupacions il·legals dels seus habitatges

El portaveu municipal, Héctor Amelló, proposa elaborar un cens per esbrinar "quines ocupacions són mafioses i quines ho són per raó de necessitat".

Esquerra Republicana de Vilafant demana la dimissió del regidor del Partit Popular del consistori per enaltiment del feixisme

Després de la detenció del president Puigdemont, José Francisco Parra ha afirmat a través de les xarxes socials “es repeteix la història... els alemanys ens entreguen de nou un covard delinqüent fugit de la justícia espanyola".

Cs Figueres reclama al govern que compleixi els acords de seguretat i subministrament elèctric pactats per a la zona oest

El portaveu municipal de Cs, Héctor Amelló, recorda que va acordar amb els veïns i amb Ciutadans solucionar els talls de llum i exigir una auditoria energètica.

El PSC de Llançà dóna per trencat el pacte amb el PDeCAT però consultarà amb la militància la decisió final

El portaveu, Francesc Guisset, diu que hi ha projectes sobre la taula que tenen compromesos amb "el poble".