El Bassegoda Park estrena dues bicicletes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda

El complex de bungalows fa un pas més per a la inclusió i el turisme inclusiu, i aposta per la diversificació d’oci apte per a tots els públics.

Albanyà.- El càmping Bassegoda Park reforça la seva aposta per la inclusió i un oci apte per a tots els públics. El complex de bungalows situat a Albanyà (dins del PEIN de l’Alta Garrotxa) ha estrenat un parell de bicicletes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat. Aquests vehicles vénen cedits pel Consorci de Vies Verdes de Girona, amb la voluntat de fomentar el turisme inclusiu.

D’aquesta manera, encara s’amplia més el ventall d’oci disponible per a les persones amb mobilitat reduïda que s’allotgin al Bassegoda Park. Les rutes amb bicicleta abunden al voltant del complex, ja que l’Alta Garrotxa té una infinitat de pistes forestals que la travessen, plenes de bosc i naturalesa. A més, diversificar les activitats d’oci forma part de la filosofia del Bassegoda Park, que ja aprofita la naturalesa al seu voltant i les pròpies instal·lacions per oferir una gran quantitat d’activitats inclusives i per a tots els públics, com els caps de setmana temàtics (amb un munt d’activitats a l’entorn d’un tema concret) o el conegut Observatori Astronòmic Albanyà.

L’aposta decidida del Bassegoda Park per la inclusió ja ve, però, de més enrere. A part de ser un complex de bungalows que confia en les energies renovables, que té bungalows adaptats o que redueix la contaminació lumínica al mínim per aprofitar l’observació del cel nocturn, també és on se celebren cada any les Jornades Conviure amb Capacitats. Edició rere edició, aquestes Jornades serveixen per posar de manifest, des d’una perspectiva integradora, que tothom pot realitzar el que vulgui a la vida malgrat patir algun tipus de discapacitat. Aquest 2018 va celebrar ja la tercera edició, repetint èxit d’assistència i participació; i, com sempre, van servir per recaptar fons per a una entitat de caire social.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar