'Cuidem Roses, fem-ho entre tots', nova aplicació per informar de desperfectes a la via pública

L’aplicació mòbil Roses Smart de l’Ajuntament de Roses, ofereix des d’avui, dimarts 26 de juny, l’apartat "Cuidem Roses, fem-ho entre tots", que permet una nova interacció amb la ciutadania. La nova eina permet que veïns i veïnes puguin informar al consistori de les incidències o desperfectes que detectin a la via pública, així com rebre una notificació posterior amb la resolució final de cada cas.

Desperfectes a les voreres, asfalt o en el mobiliari urbà, un mal funcionament en l’enllumenat públic o problemes de neteja viària o a les platges, són algunes de les incidències que a partir d’ara els veïns i veïnes de Roses podran comunicar ràpidament a través dels seus telèfons mòbils, en una nova acció de gestió col·laborativa i participativa entre ciutadania i Ajuntament.

El nou gestor d’incidències, està doncs adreçat a la detecció de deficiències, la reparació de les quals pugui realitzar-se pel consistori de forma directa, sense necessitat d’estudis o tràmits administratius previs. No és vàlida doncs, en cas de voler expressar suggeriments o queixes de tipus més genèric, o en aquells per a desperfectes que no puguin solucionar-se mitjançant una actuació ràpida de reparació simple. En aquests casos, l’Ajuntament continua posant a disposició de veïns i veïnes la bústia de queixes i suggeriments o la instància genèrica.

El funcionament d’aquest gestor és, com la resta de l’aplicació Roses Smart, d’ús molt senzill i ràpid. Un cop descarregada l’aplicació al dispositiu de l’usuari, només cal que aquest accedeixi a l’apartat "Cuidem Roses", des d’on podrà indicar el motiu i ubicació de la incidència, podent també adjuntar fotografies que mostrin més clarament el problema detectat.

Amb aquesta nova eina el consistori vol millorar i agilitzar la detecció i solució de les petites reparacions que es fan necessàries en el dia a dia de la vila, comptant amb la col·laboració de la pròpia ciutadania i oferint-li un sistema ràpid i senzill per comunicar-se amb l’Ajuntament. Per tal de completar el seguiment, tots els usuaris que introdueixin alguna incidència rebran un avís sobre l’actuació realitzada en cada cas.

D’altra banda, l’aplicació Roses Smart continua oferint disposar de manera àgil, personalitzada i geolocalitzada, de tota la informació local d’interès a la butxaca: cultura, avisos, notícies, telèfons d’interès i d’emergència, comerç local, rutes, teatre, salut, esports, xarxes d’aparcaments i transport urbà, etc.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar