Neteja de la Via Brava de Llançà a càrrec de Platges Netes i Tintoreres Swimming Club de Llançà

El passat 16 de juny, tot aprofitant que era el "Dia Internacional de la natura sense brossa", dintre del projecta "Libera" les entitats locals Llançanenques: Platges Netes i Tintoreres Swiming Llançà van unir forces per fer una neteja de la costa Llançanenca, concretament el tram de la "Via Brava de Llançà" que uneix l'Embarcador dels Estanys de Sant Genís amb la Platja de Grifeu.

A destacar que la neteja de Llançà ha estat una de les dues que s'han fet en tota la província de Girona i finalment es van extreure uns 30kgs on abundaven plàstics, cordes i llaunes.

La neteja es va dividir en tres fases, una terrestre efectuada per l'entitat Platges Netes tot repassant les platges de l'Argilera, Sant Jordi i Grifeu i, tot el camí de ronda que ressegueix la Via Brava. La segona fase va anar a càrrec dels "Tintoreres" els quals van fer una neteja aquàtica de tot el prelitoral de la Via Brava i per últim, en la darrera fase; alguns col·laboradors van fer una neteja subaquàtica.

Cal destacar que en aquesta jornada es va trobar també un artefacte , el qual després que els mossos avisessin al departament de Tedax es va concloure que no es tractava d'un artefacte explosiu. Val a dir que el mateix serà extret properament de l'aigua.

Cal remarcar que en aquesta jornada també han col·laborat les Àrees de Turisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Llançà, el Diving Center de Colera i SK Kayak.

Des de "Platges Netes de Llançà" s'agraeix a la més de vintena de voluntaris i col·laboradors en aquesta fantàstica causa!

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar