Entrega del donatiu a l'Associació Tramuntanets de Roses

Dissabte dia 16 de juny de 2018 a les 20.30 h, va tenir lloc l’entrega del donatiu a l'Associació Tramuntanets de Roses corresponent a l'import recollit gràcies a les botigues de bicicletes Bicis a Punt i Surià Bicis per les visualitzacions del vídeo promocional de l'edició de 2018 de la marxa de bicicleta de muntanya Bike Marató del Cap de Creus.

Com ja es va fer l’any 2017, el Club Ciclista Roses continua col·laborant amb alguna associació sense ànim de lucre de Roses, mitjançant la seva marxa BTT “estrella”, la Bike Marató del Cap de Creus.

Es va proposar a les dues botigues anteriorment citades la seva col·laboració mitjançant una petita aportació econòmica per cada visualització del vídeo promocional de l'edició de 2018 de la marxa de bicicleta de muntanya Bike Marató del Cap de Creus.

El resultat final, després de més de 5.000 visualitzacions, ha donat lloc a l’entrega d’un import de 330 € per l’Associació Tramuntanets de Roses.

L’acte, que va tenir lloc a la cafeteria Quetedit de Roses, va comptar amb la presència de socis del club, dels propietaris de les botigues Bicis a Punt i Surià Bicis, així com d’una representació de l’Associació Tramuntanets que, en recollir el xec per l’import recaptat, va agrair aquesta col·laboració.

Des del Club Ciclista Roses també volem agrair la gran predisposició que van tenir des del primer moment les botigues Bicis a Punt i Surià Bicis per participar d’aquesta acció solidària, així com a l'Associació Tramuntanets de Roses per la seva ajuda el dia de la marxa Bike Marató del Cap de Creus i per la seva feina en favor dels nens i joves amb discapacitats.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar