En el marc del Pla Educatiu d’Entorn, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses ofereix un taller d’estudi assistit per alumnes de 4r d'ESO durant els mesos de juliol i agost. L’objectiu de l’activitat és la de preparar els alumnes que no hagin obtingut el graduat d’ESO a la convocatòria del mes de juny, per a la convocatòria del mes de setembre, contribuint a evitar l’abandonament escolar. El taller s’iniciarà el 10 de juliol.

El plantejament del taller seguirà les orientacions de la Generalitat per a l’organització d’activitats de suport a la tasca escolar i seguirà objectius específics, com l’adquisició i consolidació de les competències bàsiques per a poder finalitzar amb èxit l’etapa educativa, el reforç d’habilitats i actituds requerides, l’ús de tècniques d’estudis per ajudar l’alumne a planificar-se i organitzar-se correctament, etc.

Les classes del taller es durant a terme del 10 de juliol al 28 d’agost, tots els dimarts i dijous, amb un total de 46,5 hores lectives. Es preveu que el nombre de participants sigui de 10 alumnes (seleccionats des dels centres educatius).

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar