Obertes les inscripcions per als cursos d’estiu de l’Oficina de Català de Roses

L’Oficina de Català de Roses ha obert les inscripcions per als cursos intensius d’estiu. En el cas del curs del nivell Bàsic 1, aquestes romandran obertes fins al proper 18 de maig, mentre que per al nivell Bàsic 2, el termini d’inscripció finalitzarà el 15 de juny.

El valor afegit d’aprendre a l’Oficina de Català de Roses és el gran nombre d'activitats culturals dins i fora de l’aula, que s’organitzen o que coorganitzen en xarxa amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l'entorn i la cohesió social.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, aposta per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció al món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, que també es fan durant l’estiu.

Els cursos de català segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Per a més informació, podeu consultar l’enllaç https://bit.ly/2t3bnvp, o bé adreçar-vos a l’Oficina de Català de Roses, situada a Ca l’Anita, a la plaça de Sant Pere, núm. 1, 2n, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h. També us podeu posar en contacte a través del 972 25 39 47 o de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

D’altra banda, el web del CPNL (www.cpnl.cat) ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

Webs d’interès
• Consorci per a la Normalització Lingüística: http://www.cpnl.cat
• Centre de Normalització Lingüística de Girona: http://www.cpnl.cat/girona
• Oficina de Català de Roses: http://www.cpnl.cat/oc.roses
• Voluntariat per la Llengua: http://www.vxl.cat

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar