Nova oficina de denúncies a la Policia Local de Llançà

La Policia Local de Llançà ha signat, aquest dia 2 de maig de 2018, juntament amb el Cos dels Mossos d'Esquadra de Figueres, un conveni acord, protocolitzat pels dos responsables tècnics respectius, l'Inspector Alfons Sànchez i el Sotsinspector del Cos de Llançà Jaume Simon, davant l'Alcalde Pere Vila i Fulcarà i el Regidor d'Interior Francesc Guisset, a través del qual la Policia Local recollirà les denúncies de robatori en interior d'habitatge i vehicles, furts, pèrdues d'objectes, danys a vehicles i habitatges, i estafes bancaries.

D'aquesta manera el Cos Municipal amplia els seus serveis perquè els ciutadans de Llançà no s'hagin de desplaçar a Figueres sobretot a la temporada d'estiu.

Els Agents de la Policia Local de Llançà han rebut formació dels Mossos d'esquadra de Figueres i han realitzat pràctiques reals de recepció de denúncies des del desembre passat, i fins a la data d'avui i en les oficines del Cos policial de Llançà, ja s'han recollit un total de 23 denúncies en els tres darrers mesos, entre les quals:

· 8 denuncies de robatori amb força a domicilis.
· 4 denuncies de pèrdues d'objectes.
· 1 diligència informativa per insults i amenaces.
· 1 diligència informativa per discussió entre veïns.
· 1 diligència informativa d'una agressió.
· 1 denúncia per danys a vehicle.
· 3 denúncies per danys a vivenda.
· 1 denúncia per maltractament en l'àmbit de la llar.
· 3 denuncies de furts.

La policia local ha destinat a 1 caporal i 3 agents a la recepció de denuncies, d'aquesta manera actualment es poden recollir denuncies de dilluns a divendres de 8 del matí a 20h de la tarda durant tot l'any.

El Regidor d'Interior Sr. Francesc Guisset, i el Cap de la Policia Local el Sotsinspector Jaume Simón Argemir, manifesten que gràcies aquesta col·laboració entre els dos cossos policials, aquesta ja ha donat els seus fruïts, ja que al poder presentar denúncies a Llançà es té constància immediatament dels fets delictius i gràcies a la coordinació policial ja s'han practicat les primeres detencions.

La voluntat del Cos de Policia Local és poder recollir denúncies tots els dies de l'any, i que aquest servei es pugui ampliar en un futur.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar