Més de 120.000 persones han passat per les 150 activitats organitzades al llarg del 50è aniversari del naixement d’Empuriabrava

Les propostes més exitoses es mantindran aquest any 2018: Empuria Tast, l’Empuria Tour, el Festival Nàutic Jazz, l’Oktoberfest i el gran concert a la platja.

Avui s’ha fet la roda de premsa de valoració dels actes del 50è aniversari del naixement d’Empuriabrava que s’ha dut a terme al llarg de tot l’any 2017.

Al llarg del 2017, més de 120.000 persones han passat pels més de 150 actes que s’han organitzat amb motiu del 50è aniversari. Des d’activitats multitudinàries com el concert dels 50 anys amb The Original Blues Brothers Band o la cercavila amb els Comediants, a actes més petits com la taula rodona amb arquitectes sobre la planificació d’Empuriabrava.

La majoria d’activitats han estat centrades en l’àmbit esportiu, festiu, musical i gastronòmic. Segons la regidora delegada dels 50 anys, Roser Vitalla, “el balanç és molt positiu ja que a part de l’èxit de participació i la projecció que ha significat per a la marina, les entitats i els veïns d’Empuriabrava han tingut un paper molt important que s’ha traduït en moltes iniciatives i en especial en la continuïtat d’algunes propostes al llarg del 2018. Activitats com l’Empuria Tast, l’Empuria Tour, el festival Nàutic Jazz, el concert dels 50 anys i l’OktoberFest.”

Segons l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, “s’han complert tots els objectius que ens havíem marcat. No només pel reforç de la projecció exterior d’Empuriabrava, sinó sobretot per la participació dels veïns. Una participació que es va iniciar amb un procés participatiu en el disseny de la programació i que va continuar amb la participació dels veïns i les entitats en els actes del 50è aniversari. A més, s’ha reforçat d’una manera molt positiva dos espais d’Empuriabrava que han esdevingut punt de trobada en aquest aniversari: el Passeig Marítim i la plaça de les Palmeres al Club Nàutic. Dos espais en els quals hi ha previstos projectes urbanístics que reforçaran el seu paper de punt de trobada i d’atracció”

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar