'L’ALTRA NIT', una iniciativa d’oci nocturn alternatiu per als joves de Roses

El passat dissabte 27 de gener, el departament de Joventut de l’Ajuntament de Roses va posar en marxa una nova iniciativa d’oci nocturn alternatiu, englobada dins el programa de dinamització del local juvenil municipal de Roses (el CAR Jove) que duu a terme l’empresa Llegendària Lleure.

La iniciativa, que tindrà una periodicitat habitualment quinzenal, s’estendrà des del mes de gener fins al mes de juny, amb un total de tretze activitats singulars programades en aquesta primera etapa: gimcanes, campionats de jocs de taula i videojocs, trobades i passejades temàtiques, tallers originals, cinefòrums... son algunes de les activitats que ja s’hi estan programant i portant a terme.

La primera d’elles, que tingué lloc el passat dissabte, comptà ja amb una molt bona participació de joves que van poder gaudir de les activitats d’una nit temàtica destinada a la sèrie d’èxit "Stranger Things" i a la dècada que la va inspirar: taller de gofres, videojocs arcade, música dels 80 i cinefòrum amb la pel·lícula "Stand by me". Per al proper dissabte, 3 de febrer, i continuant amb la temàtica de la sèrie, L’Altra Nit ofereix una gimcana noctura "La Roses de l’inrevés".

Totes les activitats són gratuïtes i adreçades genèricament a joves d’entre 14 i 25 anys, tot i que algunes es dirigeixen a franges d’edat concretes depenent de la seva naturalesa i contingut. “L’Altra Nit” pretén satisfer la necessitat dels joves de Roses de disposar de diferents alternatives d’oci nocturn a fi de completar, millorar i modificar, l’oferta que habitualment i tradicionalment se’ls hi adreça, adequant-la a paràmetres enriquidors des del punt de vista social, educatiu, cultural i participatiu.

Per a més informació us podeu adreçar al CAR Jove de Roses, per telèfon (972150888) o mitjançant les seves xarxes socials, i presencialment (Gran Via Pau Casals, 39. Roses).

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar