Nou servei d'emergències de la Policia Local de Llançà

Aquest dilluns, a l'Oficina de Turisme, es va presentar a l'Associació de Comerciants de Llançà, per part del Sotsinspector en Cap de la Policia Local Jaume Simon, un nou servei d'alerta d'emergències de la Policia Local de Llançà.

La Policia Local de Llançà presenta un nou servei innovador i destinat a les empreses i comerços de la població amb local comercial, que entrarà en funcionament a partir del mes de febrer d'enguany.

Aquest servei oferirà un mitjà d'avis per emetre una alerta (sempre serà per atendre un avís d'un comerciant en el seu establiment, no a la via pública o altres locals que no siguin els especificats en el formulari d'alta del Servei) a la Policia Local de forma ràpida, simple i més eficaç, en cas de robatoris amb violència i intimidació, amb força en les coses i situacions de greu alteració d'ordre públic o emergència mèdica, a traves d'una aplicació per a telèfons mòbils i activant simplement un botó vermell virtual que no requereix cap trucada telefònica.

S'atén igual que una trucada d'emergència que pugui arribar a la central de la policia local per telèfon. L'única diferència és que paral·lelament a això, es prova de contactar telefònicament amb el comerç per comprovar que l'avís és real i no una falsa alarma. Si existeix disponibilitat s'envia directament una patrulla de la Policia Local, i segons escaigui, es comunica també a Mossos d'Esquadra.

La Policia Local de Llançà està disponible les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any al servei dels ciutadans.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar