La Policia Local de Roses s’adhereix a la campanya 'Escuts Solidaris' per lluitar contra el càncer infantil

La Policia Local de Roses s’adhereix a la campanya "Escuts Solidaris" impulsada per les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, amb l’objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta consisteix en la venda d’escuts brodats d’aparença similars als oficials de la Policia Local, que des d’avui, divendres 15 de desembre, ja estan a la venda.

La campanya compta ja amb la col·laboració d’una vintena de policies locals d’arreu de Catalunya i consisteix en la recollida de diners a través de la venta d’escuts brodats de cada municipi. Els escuts tenen tots el mateix format, amb fons negre i filets grocs que identifiquen la lluita contra el càncer infantil. A més, porta incoporada l’etiqueta #pelsvalents.

L’escut porta una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles. El preu de cada escut solidari és de 4 euros i ja es poden adquirir a les dependències de la Policia Local de Roses.

La recapta dels diners s’ingressaran al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu i es destinaran íntegrament a la recerca i a les despeses dels nens afectats per aquesta malaltia (trasllats, temps d’ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc.)

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar