La Policia de Llançà promou la venda d'Escuts solidaris per lluitar contra el càncer infantil

La Policia Local de Llançà juntament amb la de Sant Celoni, Caldes de Malavella, Hostalric i altres poblacions, han posat en marxa una iniciativa solidària per recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil.

La proposta s'anomena "escuts solidaris" i consisteix en la venda d'uns escuts brodats d'aparença similar als oficials de la Policia Local, un per cada municipi. Hores d'ara, ja s'hi han afegit una quinzena de Policies locals de municipis del país.

A la imatge podeu veure el de Llançà. L'escut porta una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores, motxilles, etc. El preu de cada escut solidari és de 4 euros i la recaptació va íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Es poden adquirir a la comissaria de la Policia Local (c/ La Selva, 17- 3er), a l'Oficina de Turisme, la Casa de Cultura, Biblioteca i al mateix Ajuntament de Llançà, durant el mes de desembre i fins la Fira de Nadal del diumenge 24 de desembre a la plaça Major.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar