El Restaurant Castell de Peralada rep una estrella de la prestigiosa guia Michelin

Castell de Peralada Restaurant guanya la seva primera estrella Michelin després d'un any i mig del seu inici.

Les estrelles Michelin, amb les quals es premia alguns dels restaurants de la guia, són probablement les valoracions gastronòmiques més reconegudes i influents a Europa. La guia atorga d'una a tres estrelles a un petit nombre d'establiments gastronòmics, que en referència a diferents paràmetres fixats pels propis jutges, destaquen en qualitat, creativitat i cura dels seus plats.

Tenir una o més estrelles de la Guia Michelin suposa que un restaurant no només és un dels millors del seu país, sinó que també és un dels millors en el món. En l'actualitat prop de 2.000 restaurants de tots els països que cobreix la guia tenen estrella, cosa que fa que hi hagi un nivell molt competitiu en el món de la gastronomia.

Xavier Sagristà, xef del Castell Peralada Restaurant ens comenta "Agraïm molt aquest premi, per a nosaltres és un premi al treball ben fet i tenim clar que sense l'equip del Castell no ho haguéssim aconseguit. Seguirem lluitant per mantenir i millorar la qualitat de la nostra cuina i del nostre servei en sala".

El Castell Peralada Restaurant té una visió contemporània de la cuina empordanesa, que és la seva essència. El xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez, després d'anys d'èxits a El Bulli i el Mas Pau, han dissenyat una oferta d'alta gastronomia que reinterpreta la tradició culinària de forma creativa i amb propostes avantguardistes. Un restaurant gastronòmic d'alt nivell amb diverses sales ubicades a les torres del castell i d'una terrassa davant el llac amb impressionants vistes als jardins.

Un restaurant gastronòmic d'alt nivell, dissenyat per Sandra Tarruella, en un espai totalment renovat ideal per gaudir d'una autèntica experiència sensitiva. Amb un nou disseny de cuina a la vista, el restaurant disposa de diverses sales ubicades a les torres del Castell i d'una terrassa davant del llac amb vistes als impressionants jardins.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar