El nou diari Jornada, generalista i cooperatiu, es presenta a Figueres el 25 de novembre

El Bar de La Cate acollirà la presentació que comptarà amb noms com la periodista Emma Quesada, l’artista Jordi Mitjà i la membre de IAEDEN-Salvem l’Empordà, Bàrbara Schmidt.

El proper dissabte 25 de novembre a les 12h al bar de La Cate a Figueres es presenta el projecte del nou diari generalista, d’esquerres i feminista “Jornada” que té previst sortir a principis de l’any que ve. El projecte comptarà amb una edició diària (menys els dilluns) en paper als quioscos, i la seva basant digital. La proposta és una cooperativa mixta sense ànim de lucre de sòcies i treballadores amb l’objectiu de ser un mitjà que no depengui dels grans poders financers i econòmics, sinó de la gent.

A Figueres, la presentació comptarà amb les intervencions la periodista Emma Quesada, l’artista Jordi Mitjà i la membre de IAEDEN-Salvem l’Empordà, Bàrbara Schmidt. S’intentarà que l’acte acabi amb una actuació musical local durant el vermut. Per part de la Jornada hi assistirà Anna Palou, periodista i membre del grup promotor del projecte.

Jornada, un diari en paper
El projecte està impulsat per un grup de periodistes i persones de l’àmbit cultural i cooperatiu que han vist la necessitat de crear un nou mitjà de comunicació generalista i independent dels grans poders, que informi de l’actualitat dels territoris de parla catalana: Catalunya, País Valencià i Illes Balears.

El finançament
No existeix un gran inversor ni grans empreses còmplices que posin grans quantitats de diners. Com que és una cooperativa, necessita d’una base sòlida de socis/es i subscriptors/es. Per començar calen 7.000 subscripcions. Es pot fer soci des de 50 euros i subscriptor a partir dels 6 euros mensuals. Per aconseguir aquesta objectius està en marxa la campanya de subscripcions i socis/es “Ens van dir que era impossible... I ara et creuràs que no és possible un diari en paper d’esquerres, feminista i cooperatiu?” #JornadaNouDiari.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar