Castell Peralada Restaurant participa al Fòrum Gastronòmic de Girona

La ciutat de Girona es converteix un cop més en referent gastronòmic amb la celebració del Fòrum Gastronòmic del 19 al 21 de novembre. Després de l’èxit de les últimes edicions a Barcelona i Coruña, el Fòrum arriba a Girona amb més espai firal que mai i amb un intens programa d’activitats.

L’edició 2017 de Fòrum Gastronòmic Girona segueix amb el mateix model que tant exitós ha resultat, un gran espai firal amb representants dels sectors de la distribució, la producció d’aliments i begudes, el foodservice o l’equipament i la maquinària, entre d’altres. Un dels participants és Estrella Damm, que a part de patrocinador, munta un espai-stand, on preparen una barra amb els productes del Grup Damm i serveixen tapes signades per diferents cuiners gironins. Enguany les tapes aniran a càrrec del xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez del Castell Peralada Restaurant.

Les tapes que es poden degustar són:

- Airbag d’Anxoves de l’Escala M. Sureda amb cremós d’ametlla
- Ravioli de trompetes i castanyes de Maçanet
- Musclos de roca en escabetx de cervesa Inèdit
- Calamar farcit de botifarra del Perol
- Tonyina amb fesol de Santa Pau, morro i orella

El programa del Fòrum Gastronòmic compta amb una notable representació de cuiners catalans, cuiners internacionals i el servei de sala també tindrà el seu moment amb una sessió pròpia en la que participaran grans experts d’alguns dels millors restaurants, entre ells el nostre cap de sala i sommelier, Toni Gerez.

L’essència del Castell Peralada Restaurant és la visió contemporània de la cuina empordanesa. El xef Xavier Sagristà i el cap de sala i sommelier Toni Gerez, després d’ anys d’èxits a El Bulli i al Mas Pau, han dissenyat una oferta d’alta gastronomia que reinterpreta la tradició culinària de forma creativa i amb propostes avantguardistes. Un restaurant gastronòmic d’alt nivell amb diverses sales ubicades en les torres del castell i d’una terrassa davant el llac amb impressionants vistes als jardins.

Diversos premis i concursos tornaran a ocupar un espai destacat al Fòrum Gastronòmic com els Premis Josep Mercader o el Premi Cuiner de l’Any, enguany Toni Gerez, rebrà el Premi Josep Mercader de 2017.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar