Figueres serà l’escenari de la inauguració de la 18a edició del MIC

L’Estadi de Vilatenim acollirà el pròxim 28 de març, la cerimònia inaugural amb més de 6.000 jugadors i tècnics.

La Diputació de Girona va ser el marc escollit per a presentar les novetats de la 18a edició del MIC -Mediterranean International Cup a Girona, un torneig de futbol base, de caràcter formatiu i internacional que se celebra durant la Setmana Santa a la Costa Brava i que compta amb el suport de la Diputació de Girona. Aquest campionat té la voluntat d'expandir-se cap a la zona nord de les comarques gironines i consolidar-se a l'Alt Empordà. Amb aquest motiu Figueres serà l'escenari de la inauguració i de les finals conjuntament amb Palamós, que recupera les finals del diumenge. El MIC reuneix equips i seleccions nacionals de tot el món, que competeixen en categories des d'aleví de primer any fins a juvenil.

A l'acte hi varen assistir Carles Salgas, diputat d'Esports de la Diputació de Girona; Juanjo Rovira, director del MIC;les alcaldesses de Figueres i Girona, Marta Felip i Marta Madrenas i Lluís Puig, alcalde de Palamós.

Inauguració a Figueres

Figueres serà l'escenari de la inauguració i de les finals conjuntament amb Palamós, que recupera les finals del diumenge. El MIC reuneix equips i seleccions nacionals de tot el món, que competeixen en categories des d'aleví de primer any fins a juvenil.

A la presentació, Carles Salgas, diputat d'Esports de la Diputació de Girona, va destacar que «Des de la Diputació i el Patronat de Turisme Costa Brava donem suport a l'organització d'aquest esdeveniment i dediquem esforços per promocionar l'oferta esportiva i de turisme actiu de les comarques de Girona. A més, volem promoure valors com ara la convivència i la salut a través de l'esport».

La 18a edició del MIC incorpora diverses novetats. Per una banda, al MICFootball hi haurà dues noves categories: cadet de primer any i infantil de primer any. Per altra banda, la segona edició MICBasketball vol créixer doblant les seves categories, de quatre a vuit. Com a novetat, les finals de bàsquet es disputaran al pavelló municipal de Fontajau, a Girona.

El MIC és un referent esportiu a la demarcació de Girona amb 424 equips ), procedents de 40 països de 5 continents, i que mou prop de 6.600 jugadors, entrenadors, tècnics i persones vinculades als equips participants. amb un impacte econòmic superior als 4 milions d'euros i, a més, contribueix a projectar la demarcació gironina i la marca Costa Brava a l'exterior. Durant 5 dies es jugaran gairebé 700 partits de futbol (284 equips) i 140 de bàsquet (60 equips) en camps i pavellons de 35 poblacions de les comarques gironines.

Enguany, el MIC es disputarà del 28 de març a l'1 d'abril en les dues modalitats del torneig: futbol i bàsquet. Podeu consultar més informació sobre el torneig en el web: http://www.micfootball.com

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar