Els acompanyants del transport escolar de l’Alt Empordà participen en una jornada de formació

Aquest dimecres s’ha celebrat, a la seu del Consell de l’Alt Empordà, una jornada de formació adreçada als acompanyants del transport escolar. En total, hi van participar una seixantena de persones que seran les encarregades de vetllar pel normal desenvolupament d’aquest servei. El transport escolar, juntament amb els menjadors, es gestionen des de la institució comarcal a partir de l’inici del curs, el proper 12 de setembre.

Després que la vicepresidenta del Consell Comarcal i consellera d’Ensenyament, Montse Mindan, donés la benvinguda als assistents, els Bombers de la Generalitat van oferir una xerrada informativa sobre el tema “Emergències en el transport escolar”. Tot seguit es va informar als assistents sobre les característiques del servei en el conjunt de la comarca de cares al curs escolar 2017-18.

La sessió va continuar amb una xerrada de la pedagoga Marta Pagès, que va impartir una classe-taller sobre comportament d’infants i adolescents. A la tarda dos agents dels Mossos d’Esquadra de Trànsit van impartir la xerrada “Seguretat viària i incidències en el transport escolar”, que va servir per conèixer la normativa vigent sobre el tema i les problemàtiques més habituals amb les que es poden trobar els acompanyants en el desenvolupament de la seva funció durant els trajectes amb el servei d’autobusos.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar