El dia 4 s’obren les inscripcions de les activitats esportives per a la gent gran

Del 4 al 8 de setembre, l’Ajuntament de Roses obre el període d’inscripcions de les activitats esportives del proper curs 2017-2018 dirigides a la gent gran del municipi, que any rere any compten amb un elevat nombre de participants. Amb aquesta proposta, l'Àrea d'Esports del consistori posa a l'abast de les persones majors de 65 anys una programació d'activitat física, pensada per millorar la qualitat de vida, la salut i la relació de les persones de la tercera edat.

El gran seguiment amb què compta el programa d'Activitats Esportives per a Gent Gran, ha motivat que l'oferta de grups i horaris s'hagi vist ampliada al llarg dels darrers anys fins arribar als nou grups, sis dels quals ofereixen dues hores d’activitat dirigida setmanals, mentre que els tres restants permeten la possibilitat d’ampliar l’activitat amb una hora complementària, els divendres.

Enguany, les classes s’iniciaran el proper 12 de setembre, al Pavelló Poliesportiu Municipal. L’activitat és totalment gratuïta. Totes les persones interessades a inscriure’s ho poden fer a partir del proper 4 de setembre, a l’oficina d’esports del Pavelló Poliesportiu , mentre que les persones que han participat de manera regular a l’activitat durant el passat curs, renovaran la seva inscripció de forma automàtica, a menys que manifestin el contrari.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar