El Club Nàutic Llançà organitza la neteja submarina d'una platja del municipi per 21è any consecutiu

L’any 1997 i seguint amb l’esperit de conjunyir la pràctica de l’activitat esportiva amb la preservació del medi natural com a patrimoni més valuós de la Humanitat, des del Club Nàutic Llançà es va decidir promoure la neteja de fons marí del municipi de Llançà.

Aquell mateix any es va procedir a la neteja submarina de la platja més propera a les instal•lacions del club, és a dir, la platja del Port. Els anys següents el club i els seus socis i simpatitzants han anat netejant els fons subaquàtics d’altres platges del municipi.

Amb el mateix esperit, enguany s’ha organitzat el dissabte 29 de juliol la neteja de la platja del Cau del Llop, de Llançà (la vint-i-unena edició d'aquesta activitat).

Aquest dia, prop d'una quarantena de socis i simpatitzats del Club Nàutic Llançà, han anat passat per la seva seu als volts de les deu del matí, a on han rebut les darreres indicacions dels representants del club, per a seguidament embarcats en vaixells de socis del club atansar-se a la platja del Cau del Llop on han fondejat les embarcacions creant una zona de protecció, per a que els submarinistes poguessin realitzar les tasques de neteja del fons marí amb total seguretat.

A les onze del matí ha començat la neteja del fons marí de la platja.

Al voltants de quarts d'una del migdia, una vegada acabada la tasca proposada pel Club Nàutic Llançà per aquest any, els participats han retornat a port, a on han pogut gaudir d'una sardinada oferta pel club i cuinada amb la col•laboració dels membres de la Colla del Ranxo de Llançà.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar