Presentació de l'espai Chill Out realitzat per la Brigada Jove 2017 al casal cívic de Figueres

Aquest migdia s'ha celebrat al Casal Cívic de Figueres (antic Casal de la Gent Gran) l'acte oficial de presentació i obertura de l'espai chil out. Una iniciativa que ha implicat la Brigada Jove 2017 de l'Oficina Jove Figueres-Alt Empordà, el Consell Comarcal, l'Ajuntament de Figueres i el propi Casal Cívic.

L'acte ha comptat amb la presència del conseller comarcal de Joventut, Alfons Vila, la directora general de Joventut de la Generalitat, Marta Vilalta, i l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, entre altres representants institucionals.

Aquest any, l'Oficina Jove ha iniciat amb uns quants joves un projecte pioner a l'Alt Empordà anomenat Brigada Jove. Ha consistit en un servei de voluntariat, on els joves participants (de 16-18 anys) s'han compromès a realitzar tasques a nivell municipal, durant l'estiu, pel bé de la comunitat.

En concret, es fa l'aprenentatge d'un ofici i al mateix temps es treballen valors com l'esforç i la solidaritat. Enguany, per a poder materialitzar el projecte, es va arribar fet un acord amb el Casal Cívic Figueres-l'Empordà mitjançant el qual s'ha recuperat aquest solar, propietat de l'Ajuntament de Figueres (situat per la banda del carrer Empordà), per a crear-hi un espai chill out que a la pràctica representarà un lloc d'esbarjo i d’interrelació entre persones joves i grans.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar