La IAEDEN aconsegueix en tres dies 19.000 euros per pagar les costes judicials dels recursos contra la MAT que ha perdut

L'entitat ecologista ha aconseguit en només tres dies els 19.000 euros que demanaven per a poder fer front a les costes judicials dels recursos contra la MAT que han perdut.

#Figueres.- El Tribunal Suprem ha condemnat l'entitat ecologista IAEDEN-Salvem l'Empordà, a pagar les despeses dels processos iniciats contra el ramal entre Riudarenes i Santa Coloma de Farners, la subestació de Santa Llogaia i el tram aeri entre Bescanó i Santa Llogaia. En tots tres casos, el tribunal ha emès sentències desfavorables als ecologistes. Per això, aquest dimarts van iniciar la campanya 'La justícia ens reMATa!' a través del seu web. L'objectiu era recollir fons per poder assumir unes despeses que posaven en perill l'entitat i els resultats han estat més ràpids de l'esperat. La seva portaveu, Bàrbara Schmitt, va explicar que com a mínim xifraven els costos en 17.600 euros però que encara tenien pendents de notificar alguns dels imports, que hauran de pagar a Red Elèctrica i a l'advocacia de l'Estat.

Els ecologistes han comunicat l'èxit de la iniciativa a través del mateix portal, on han agraït la els donatius fets. "Molt emocionats de tanta solidaritat. La injustícia ens fa moure!", asseguren. Malgrat això, animen als interessats a seguir participant en les iniciatives que promouen i que treballen per preservar el territori. En aquest sentit, fan una nova crida a fer-se soci de l'entitat.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar