Còctels d’inspiració empordanesa el nou projecte de l’Hotel Spa Terraza i Gerard Ruiz

Cocktail Time Terraza by Gerard Ruiz, una cocteleria d'autor inspirada en el territori

El Grup Terraza segueix sumant noves propostes inspirades en el territori i els seus productes. Ara, a partir del divendres 14 de juliol obrirà una cocteleria d’autor, el Cocktail Time Terraza by Gerard Ruiz, un projecte conjunt de l’Hotel Spa Terraza i el bartender Gerard Ruiz, originari de El Port de la Selva i amb un gran prestigi i bagatge profesional en el sector.

Cocktail Time Terraza disposarà d’una carta especialment creada per Gerard Ruiz per a aquest projecte i inspirada 100% en el nostre territori. Entre els còctels que s’hi podran degustar hi haurà L’entramuntanat de romaní; L’Albera; El gran masturbador; Els camins de ronda; El Far del Cap de Creus; Cel rogent; L’emboirat; o La Ciutadella, entre molt d’altres.

Gerard Ruiz destaca que inicia aquest nou projecte amb una gran il.lusió perquè es tracta de la seva primera cocteleria fixa. Ruiz es va formar dos anys a Londres i actualment ofereix serveis de càtering de còctels de de la seva empresa “Cocktail Time Bartenders, la primera empresa a la provincia de Girona dedicada única i exclusivament a la organització de caterings i esdeveniments de cocteleria i barres lliures amb tota mena de còctels, amb o sense alcohol..

Miquel Gotanegra, director general del Grup Terraza, per la seva banda, remarca la trajectòria de Ruiz i el valor afegit que aportarà al projecte. "Volem atreure la creativitat i el talent del territori per crear propostes innovadores i de qualitat, que aportin valor a la destinació i que estiguin alineades amb l’estratègia del Grup Terraza", assenyala.

El Cocktail Time Terraza by Gerard Ruiz obrirà cada dia (menys els dimecres, de les sis de la tarda a les dotze de la nit. A partir d‘ara, doncs, podrem gaudir d’un nou espai d’esbarjo on prendre un còctel exclusiu, al costat de la piscina de l’hotel i a la vora de la platja, amb vistes sobre una de les millors badies del n: la badia de Roses.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar