Treballs de millora al cementiri de Roses

L’Ajuntament de Roses ha dut a terme l’adequació de l’espai de serveis existent a l’entrada del cementiri municipal de la població, la qual ha consistit en la creació d’un espai d’espera i sopluig sota cobert i en la remodelació dels wc, ara adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Les obres ja estan finalitzades.

La remodelació s’ha fet mantenint el volum existent, una petita construcció amb coberta de teules d’uns 30 m2, i ha consistit en la redistribució dels espais i també en l’obertura dels laterals i la finestra tapiada per obrir vistes al carrer. Per harmonitzar l’espai amb la resta d’enjardinament i característiques del cementiri, s’ha emblanquinat tot l’espai i s’han adequat bancs integrats entre quatre petites jardineres.

El projecte s’ha redactat posant especial cura en mantenir el caràcter original del cementiri, especialment amb la part antiga que manté la imatge pròpia d’un poble de tradició marinera i agrícola, especialment recollida en el poema de l’August Pi Sunyer, “El cementiri de Roses” que, plasmat en ceràmica, des de fa uns anys dóna la benvinguda als visitants.

El pressupost de les obres ha estat de 17.362 € i aquestes han tingut una durada de 6 setmanes.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar