El Mapping, Holi color party, processó de la Verge del Carme i el piromusical els actes més destacats de les Festes del Carme

Aquest matí l’Alcalde Sr. Salvi Güell i la regidora de Festes Sra Margarita Gelabert han presentat l’extensa programació que conformarà les Festes del Carme 2017, en el marc de la celebració d’Empuriabrava 50 anys.

L’associació local Bienestar Empuria organtiza conjuntament amb l’Ajuntament i per primer cop, l’Espectacle visual “MAPPING” del 50è. aniversari i CONCERT D’ÒPERA en directe. Es projectaran imatges i objectes virtuals de 2 o 3 dimensions sobre de la torre del Club Nàutic d’Empuriabrava. Es farà un recorregut per la història d’Empuriabrava acompanyat d’una interpretació en directe de les millors òperes de la història de la música.
(dijous 13 i divendres 14 a les 22.30 h, Plaça de les Palmeres – Club Nàutic d’Empuriabrava)

Una altra novetat és la festa HOLI COLOR PARTY, una batalla de colors, adreçada a totes i tots els adolescents que vulguin participar-hi. La Holi d’Adolescents.cat és la Holi de referència a Catalunya. Participació́ dels locutors de ràdio i Dj’s Ernest Codina i Roger Carandell. (divendres 14 de juliol, 19 h Passeig Marítim d’Empuriabrava – Escenari principal)
L’espectacle central de les Festes del Carme d’enguany serà sense cap mena de dubte la gran Cercavila “Aiguabarreig de festa” amb els Comediants i la participació de 20 entitats del municipi i 5 de comarcals. En total més de 500 persones prendran parts en aquesta gran cercavila commemorativa del naixement dels 50 anys d’Empuriabrava. Es recrearan els records, els ambients, els moments, els fets i els personatges simbòlics més significatius que reflecteixen l’origen, el present i el futur d’Empuriabrava.
(dissabte 15 de juliol a les 21.30 h)

En acabar, l’Espectacle de música i ball amb “VA PARIR TOUR”, de RÀDIO FLAIXBAC. Serà una nit de música i ball, obert a tot tipus de públic, gratuïta, a càrrec dels populars presentadors i punxa discos (DJ’s) de Ràdio FLAIXBAC: Carles Pérez, “el gran German”, l’andreu Presas i Dídac Tomas.

Els actes més tradicionals tindran lloc diumenge dia 16. La PROCESSÓ DE LA VERGE DEL CARME pels canals d’Empuriabrava, amenitzada per la xaranga Los Labradores, en acabar Sardanes amb la SARDANES amb la Cobla Rossinyolets i la Cobla Castellonina. Es presentarà la sardana inèdita “Ampuria Brava” del mestre Rafael de Mariano.
(19 h, canals d’Empuriabrava, sortida de la processó de la zona de la bocana)

Clourà la festa el gran espectacle PIROMUSICAL amb gran castell de focs

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar