Una quarantena de persones han seguit els cursos  per exercir de monitor de transport i de menjador escolar

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha lliurat els diplomes del curs 2016-2017 que acrediten per exercir de monitor de transport i menjador escolar.

Aquests cursos, que fa més de 20 anys que s'organitzen i dels quals el Consell en va ser pioner, van comptar amb l’assistència d’una quarantena de persones i inclouen tan classes teòriques com pràctiques i han estat impartits per l'Escola d'Educació en el Lleure l'Empordà.

Aquesta titulació, degudament homologada per la Generalitat, acredita els assistents per poder realitzar les tasques d'acompanyant dels busos de transport escolar de l'Alt Empordà en els més de 80 itineraris que cada dia recorren la comarca per desplaçar els alumnes des del seu municipi fins als centres d'ensenyament on estan escolaritzats. També permeten fer la vigilància del menjador en l’interlectiu de migdia, tant dels serveis que el Consell gestiona directament com els que porten les AMPES.

A l'acte de lliurament de diplomes hi va assistir la vicepresidenta del Consell i consellera comarcal d'Ensenyament, Montserrat Mindan. En concret, se'n van lliurar 25 per a monitors de menjador escolar i 16 per a monitors de transport.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar