Queixes de veïns i empresaris del Sector Aeroclub d’Empuriabrava

Les queixes cada vegada són més generalitzades, a causa dels efectes provocats pel botellón practicat a l’exterior de la discoteca Passarel·la.

En el tercer any de la reobertura en la nova ubicació, veïns i empresaris protesten pels rastres que queden després de cada nit de festa a la mítica discoteca Passarel·la d’Empuriabrava. Ubicada al Sector Aeroclub, al costat d’uns jardins municipals, de diversos negocis i apartaments, la gent de la zona comenta que cada matí, quan surten a passejar o a treballar, es troben grans quantitats d’ampolles buides i trencades per terra.

A més, aquest col·lectiu d’afectats comenta que el problema no només fa referència a la brutícia trobada l’endemà al matí, sinó que afirmen tenir problemes per dormir, tant ells com els clients que dormen en hotels de la zona. “Estressats pel soroll, per tot el que veuen i senten”, alguns d’ells, més d’una nit, s’han encarat amb els joves, tot i que “sense gaire èxit i sovint sent escridassats, ja que no és fàcil discutir amb algú que va begut”. A més, afegeixen que “tant la foscor que hi ha com l’ampli espai obert que disposen són ideals per beure i posar música estrident”, comenta una de les veïnes.

Residents i comerciants demanen que es tanqui el pas dels cotxes, tot i que són conscients que no és fàcil ordenar els aproximadament 200 cotxes que sovint s’hi apleguen: “Últimament, des del consistori, se’ns ha escoltat. Això està molt bé, però ara cal aplicar mesures dràstiques. No volem passar tot l’estiu així”. L’ajuntament ha decidit col•locar una tanca de fusta al voltant dels jardins del costat de la discoteca i, per als cap de setmana, vigilants de seguretat rondaran per la zona, per tal de fer desaparèixer aquest enrenou nocturn.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar