Éxit de la tercera edició del Street Food Summer a Llançà

El passat dissabte 17 de juny es va fer a Llançà la tercera edició del Street Food Summer a La Gola (Port de Llançà).

Aquesta activitat, fruit de la iniciativa dels restaurants de Llançà amb la col·laboració de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà, va aglutinar més de 2.000 persones amb el principal objectiu d’oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia local i aprofitar l’acció per donar el tret de sortida de la temporada alta turística.

La proposta tractava d’oferir 16 tapes a càrrec de 11 establiments locals les quals anaven acompanyades dels vins de la DO Empordà amb la presència de 7 cellers, la cervesa local “Mar d’Amunt” i servei de copes i begudes a càrrec d’un conjunt de bars del municipi.

Cal destacar que es van fer més de 3.500 tapes, superant notablement les tapes realitzades en altres edicions.

L’acte es va dividir en dues parts:

• la primera de 19 a 23h on es van oferir les tapes i les degustacions de vi i cervesa acompanyats de la música Equinox Jazz Project i de Revisiting the Beatles (cançons dels Beatles vistos des de diferents estils.
• la segona a partir de les 23h, on els bars del municipi van oferir copes per acompanyar la sessió musical de “Ràdio Cassette Night” amb èxits dels 80 i els 90 però també alguns del segle XXI amb els DJ’s Josep Serra i Carles Pujol.

També cal destacar que es van vendre més d’un miler de forfaits especials, els quals es podien comprar anticipadament a les Oficines de Turisme de Llançà.

Us hi esperem a tots i a totes a la propera edició del Street Food Winter al Gener del 2018.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar