Més de 100 persones, van participar de la neteja submarina al Port de la Selva

El passat dissabte, 17 de juny, a partir de les nou del matí fins després del migdia, es va celebrar la Setena Jornada de Neteja del Fons Marí de la Zona Portuària de Port de la Selva.

A la crida de voluntaris, van assistir-hi un total aproximat de cent persones: submarinistes, patrons, pneumàtiques, motos d’aigua, socis i no socis del Club Nàutic Port de la Selva, i tothom que va voler ser-hi.

La participació va ser molt activa i oberta a tothom, doncs hi havia molt a fer. Es va recollir menys material que en les jornades d'altres anys perquè les persones cada vegada tenen més consciencia de que el mar i les platges són de tots i que es troben en un moment molt crític on s'ha de tenir molta cura.

No obstant, entre els materials destacables, es van recollir vuit rodes de cautxu de diferents mides, ampolles i pots de vidre i de plàstic, cordes, llaunes de metall, xarxes, peces de roba diverses, draps, botes de pesca i xancletes, estris de pesca, bateries de cotxe, galledes i catifes, i molt més, fins i tot, un dipòsit d'aigua de vaixell.

Molts dels elements recollits són actuals i procedents dels usos habituals del port, recreatius i pesca, o senzillament s'ha embrutat el mar per embrutar-lo. Aquesta jornada, com les anteriors, serveix perquè la sensibliitat ambiental de les persones de totes les edats sigui cada cop més gran per tal d'evitar malmetre el mar.

Un cop finalitzada la recollida de materials, us adjuntem fotografíes, es va celebrar un aperitiu on es va apuntar com a novetat, cara la propera edició que, possiblement, aquesta activitat es portarà a terme en un altre indret de Port de la Selva, això si, convocada a iniciativa del Club Nàutic Port de la Selva.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar