La delegació del RACC a Figueres estrena nova imatge i rep la visita de l’alcaldessa

L’oficina de la localitat de l’Alt Empordà renova el seu aspecte per tal d’oferir un espai més còmode i funcional als seus socis. El Club compta amb 4.000 socis a la ciutat de Figueres i més de 60.000 a tota la província.

Figueres.- La delegació del RACC a Figueres ha renovat completament la seva imatge per continuar consolidant la seva relació amb els socis de l’Alt Empordà. La nova oficina està dotada d’un interiorisme més còmode i funcional, amb un disseny modern i espais diàfans, basat en el color blanc amb tocs del groc corporatiu característic del RACC. Aquesta transformació, que també potencia l’estalvi d’energia i elimina barreres arquitectòniques, és fruit del canvi d’imatge que el RACC està aplicant a totes les seves oficines. 


L’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, ha visitat la delegació per conèixer en primera persona les noves instal·lacions i els detalls de l’aposta del RACC per la localitat, on compta amb 4.000 socis.

La delegació del RACC a Figueres va obrir les seves portes a la Plaça de l’Estació fa més de 20 anys, i posteriorment es va traslladar a la seva actual ubicació, al carrer de Sant Antoni número 97. Figueres també compta amb una Autoescola RACC situada al carrer Nou, número 151, on els futurs conductors de la localitat es formen en el món de la conducció i la seguretat viària.

El RACC a Girona

El RACC suma més de 50 anys de presència continuada a les comarques gironines, on disposa de 13 punts d’atenció distribuïts entre les localitats de Figueres, Girona, Banyoles, Santa Coloma de Farners, Olot, Puigcerdà, i els municipis costaners de Palafrugell, Palamós, Platja d’Aro, Lloret, Blanes i Tossa de Mar.

En aquestes cinc dècades, el Club ha viscut un fort arrelament a tota la demarcació. Prova d’això n’és l’increment progressiu de socis, que ja supera els 60.000 socis en el conjunt de la província, l’ampliació de serveis, l’organització de proves esportives a diferents punts de la província i el compromís d’analitzar i estudiar la xarxa viària gironina per tal de millorar la seguretat viària de tots els conductors.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar