L’Anxova Milionària de l’Escala disposa dels números dels ascensos a Primera i Segona A del Girona FC per la Loteria de Nadal

L’Anxova Milionària de l’Escala disposa dels números dels ascensos a Primera i Segona A del Girona FC per la Loteria de Nadal.

L’Anxova Milionària, l’administració de loteria número 1 de l’Escala, disposa de 1.000 dècims dels de Loteria de Nadal del número 40617 i de 1.200 del 15608. Aquestes xifres coincideixen amb les dates en què el Girona FC ha viscut els seus dos ascensos més importants de la seva història: el 4 de juny de 2017, el recent ascens a Primera Divisió, i el 15 de juny de 2008, dia en què es va assolir l’últim ascens a Segona A. D’aquest segon número, a més, l’administració disposa de dècims del sorteig de Loteria Nacional, que té lloc cada dijous i cada dissabte de la setmana. A dia d’avui, ja s’han reservat 600 dels 1.000 dècims de Loteria de Nadal del número 40617 de l’històric ascens a Primera Divisió i la previsió és que en qüestió de dies s’esgotin tots, tot i que fins al juliol no estaran disponibles físicament.

No és la primera vegada que l’Anxova Milionària ven loteria amb un significat especial per al club gironí. Anteriorment, ja va exhaurir els dècims del mateix número 15608 de la Loteria de Nadal. Aquell any 2008 el 15608 va ser molt demandat, i el 2016 ho va tornar a ser, exhaurint totes les participacions. A més, l’any passat els dècims de tot l’Estat amb aquell número portaven imprès l’escut del Girona FC, seguint la col·lecció encetada per Loterías y Apuestas del Estado, que imprimeix la imatge d’un equip de Primera o de Segona als dècims cada setmana.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar