Ple absolut a l’Empuriabrava, Nit d’estrelles, l’acte gastronòmic central del 50è aniversari d’Empuriabrava

Es va celebrar ahir a l’Hotel Port Salins d’Empuriabrava i es van exhaurir les vuitanta places disponibles. Hi van participar els xefs dels restaurants estrellats de l’Alt Empordà, Miramar de Llançà, els Brancs del Hotel Vistabella i el Hotel Restaurant Empòrium de Castelló d’Empúries, que van crear un menú especial per l’ocasió.

Un dels plats forts de la programació gastronòmica dels actes de celebració del 50è aniversari del naixement d’Empuriabrava, l’Empuriabrava Nit d’Estrelles es va celebrar ahir a la nit. Les poques places disponibles –vuitanta- es van exhaurir en pocs dies. El sopar creat especialment per els xefs amb estrella Michelin de l’Alt Empordà, Paco Pérez, del restaurant Miramar (**) de Llançà, Salvador, Joan i Màrius Jordà de l’Hotel Empòrium (*) de Castelló d’Empúries i Rafa Zafra del restaurant Els Brancs de l’Hotel Vistabella (*) de Roses, va ser un viatge per la plana empordanesa a través dels seus productes gastronòmics més característics.

L’Empuriabrava nit d’estrelles” és una vetllada única i irrepetible que amb l’objectiu de celebrar els 50 anys del naixement d’Empuriabrava agrupa els tres restaurants amb estrella Michelin de la zona i proposen un menú a vuit mans que intenta posar en valor el millor dels productes de l’Empordà i traslladar la gastronomia d’una de les badies més belles del món al plat. Aquesta és una de les principals activitats gastronòmiques del programa de celebració dels 50 anys d’Empuriabrava i pretén reivindicar la qualitat de la oferta gastronòmica de la zona i els esforços que s’han fet al llarg d’aquests cinquanta anys fins a esdevenir una destinació de referència internacional pel que fa a la gastronomia.

L’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell ha destacat “L’aposta per la gastronomia que hem fet en aquest 50è aniversari, ja que la gastronomia s’ha convertit en un dels pilars de la nostra oferta turística, però alhora explica com som i d’on venim”.

La regidora delegada dels 50 anys d’Empuriabrava, Roser Vitalla ha recordat que “L’Empuriabrava, Nit d’Estrelles és l’acte gastronòmic central de l’aniversari, però el BravaTast també va ser tot un èxit i tenim moltes expectatives amb el Brava Tour, que serà una ruta de tapes acompanyada de la cervesa la brava, que es celebrarà d’aquí a dues setmanes”.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar