Aquest dimarts finalitza el servei gratuït per possibles afectacions del nou 4G als usuaris de TDT de Roses

Aquest dimarts 30 de juny finalitzarà el termini per sol·licitar el servei tècnic gratuït que les empreses de telefonia mòbil ofereixen des de fa més de 6 mesos, per solucionar les possibles incidències i errors de cobertura que els usuaris de Televisió Digital Terrestre (TDT) de Roses hagin pogut detectar des de l’aplicació del nou 4G a la població.

Des del passat estiu, les operadores de telefonia mòbil ofereixen a Roses els serveis 4G a través de la banda de 800 MHz. La nova tecnologia permet gaudir a la ciutadania i visitants de Roses d’uns serveis de dades mòbils d’alta velocitat, millorant la cobertura a l’interior d’edificis i ampliant l’extensió geogràfica.

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), els operadors han posat en marxa Llega800, entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació que la implantació del nou 4G hagi pogut ocasionar en la recepció del senyal de televisió. A través d’aquesta entitat, s’ofereix als ciutadans un servei gratuït per a gestionar i resoldre incidències, sense cap tipus de cost per a l’usuari.

Les persones afectades poden sol·licitar aquest servei, fins al proper 30 de juny, a través del telèfon d’atenció gratuït 900 833 999, o bé de la pàgina web www.llega800.es.

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar