Cues d'onze quilòmetres a l'AP-7 entre Capmany i la Jonquera per la protesta dels 'armilles grogues'

El col·lapse també afecta la circulació de la N-II a Llers.

Barcelona .- El Servei Català de Trànsit ha informat aquest dilluns que es registren cues d'onze quilòmetres a l'AP-7 entre Capmany i la Jonquera, en sentit nord, per una manifestació del col·lectiu dels 'armilles grogues' francesos, que protesten per l'alt preu dels carburants i la pèrdua del poder adquisitiu a França. Aquestes mobilitzacions han provocat retencions durant tot el cap de setmana en aquesta zona, arribant també als deu quilòmetres. El col·lapse també afecta la circulació de la N-II a Llers. Els Mossos d'Esquadra fan diferents desviaments de trànsit per minimitzar els efectes de les cues.

Desenes de camioners i vehicles s'han quedat atrapats des de primera hora a l'N-II i molts han intentat esquivar les retencions accedint al polígon industrial de Llers (Alt Empordà), que també ha quedat col·lapsat. Alguns dels afectats han explicat que estan aturats aquí des de diumenge i que veuen molt difícil poder portar les mercaderies que transporten als punts de destí quan estava previst.

És el cas d'en Mario Neves, que ve de Portugal i transporta material esportiu cap a França. Avui ha fet nit al polígon de Llers i no veu factible arribar a França en les properes hores. Tampoc en Jorge Acosta.

Ell ve d'Itàlia i havia parat a Llers per fer un canvi de remolc i tornar al mateix país, hi havia de ser demà però no creu que hi arribi. Diu que ha dormit diverses nits al camió i que se'ls estan acabant les provisions de menjar.

ACN

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar