Entrega del donatiu a l'Associació Tramuntanets de Roses

Dissabte dia 16 de juny de 2018 a les 20.30 h, va tenir lloc l’entrega del donatiu a l'Associació Tramuntanets de Roses corresponent a l'import recollit gràcies a les botigues de bicicletes Bicis a Punt i Surià Bicis per les visualitzacions del vídeo promocional de l'edició de 2018 de la marxa de bicicleta de muntanya Bike Marató del Cap de Creus.

El Consell Comarcal impulsa el servei d’atenció integral LGTBI a l’Alt Empordà

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha signat aquest matí amb la Direcció General d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies l'Acord per al desenvolupament del Servei d'Atenció Integral (SAI)-LGTBI de l'Alt Empordà.

Taller intensiu d’estiu per a noies i noies de 4rt d’ESO que vulguin obtenir el graduat d’ESO al setembre

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses ofereix un taller d’estudi assistit per alumnes de 4r d'ESO durant els mesos de juliol i agost. L’objectiu de l’activitat és la de preparar els alumnes que no hagin obtingut el graduat d’ESO a la convocatòria del mes de juny, per a la convocatòria del mes de setembre, contribuint a evitar l’abandonament escolar. El taller s’iniciarà el 10 de juliol.

El Servei de Cooperació de l'Ajuntament de Figueres viatja per primera vegada a Senegal per fer seguiment dels projectes en marxa

La visita s'ha fet en col·laboració a la Unitat de Compromís Social de la UdG entre l'abril i el maig d'aquest any.

L'Ajuntament de Figueres es suma a la campanya 'Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir' per cinquè any consecutiu

La iniciativa, que es durà a terme fins al 30 de juny, compta amb 37 municips catalans, beneficiaris d'un Pla de Barris al centre històric.

El jutjat investiga els onze activistes que van tallar l'AP-7 i l'N-II al març per desobediència i desordres públics

La defensa assegura que "no és cap delicte" i denuncia que les identificacions van ser "aleatòries".

L'Ajuntament de Figueres convoca 3 noves places  d'agent de la Guàrdia Urbana aquest mes de juny

L’any 2017 l’Ajuntament va convocar 4 noves places i els agents seleccionats s’incorporen al cos aquest juliol després de realitzar la formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

La Badia de Roses celebra el dia mundial dels Oceans

La Badia de Roses dóna suport a l’acció dels windsurfistes del Campionat del Món Gran Premi Catalunya - Costa Brava amb motiu del Dia Mundial dels Oceans.

Onze investigats pels talls de l'AP-7 i l'N-II del març a l'Alt Empordà

El CDR presentarà dilluns una campanya de solidaritat amb els encausats.