Figueres obrirà el mes vinent el nou Centre de Distribució d'Aliments, que doblarà la capacitat actual

L'equipament, de gairebé 500 metres quadrats, permetrà emmagatzemar fins a 110 palets de productes i disposarà de bugaderia.

L’Astral d’Open Arms deixa Roses després d’una setmana  de sensibilització a escolars i visitants

Després d’atendre nombrosos grups escolars i les visites de particulars que han volgut conèixer de primera mà quina és i com es desenvolupa la tasca humanitària de l’ONG Proactiva Open Arms, la tripulació de l’Astral, atracat al Port de Roses des del passat dilluns, posa rumb aquest migdia al Port de Badalona.

El Consell Comarcal porta el projecte Euronet a les escoles de Castelló d’Empúries i el Far d’Empordà

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha implementat el projecte Euronet 50/50 durant el curs 2017-18 a l’escola Ruiz Amado de Castelló d’Empúries i a la del Far d’Empordà.

La Policia Local de Roses s’adhereix a la campanya 'Escuts Solidaris' per lluitar contra el càncer infantil

La Policia Local de Roses s’adhereix a la campanya "Escuts Solidaris" impulsada per les policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric, amb l’objectiu de recaptar diners destinats a la lluita contra el càncer infantil. La proposta consisteix en la venda d’escuts brodats d’aparença similars als oficials de la Policia Local, que des d’avui, divendres 15 de desembre, ja estan a la venda.

Roses Smart, una nova eina de comunicació amb la ciutadania, àgil, interactiva i geolocalitzada

L’Ajuntament de Roses acaba de posar en servei una nova aplicació per a dispositius mòbils, integrada dins el concepte conegut com smartcity (ciutat intel·ligent), amb la qual es promou una gestió més avançada dels serveis. La nova eina segueix el repte de millorar la qualitat de vida de la ciutadania i dels visitants de la vila, facilitant el seu accés a serveis i continguts d’interès de manera més àgil, personalitzada i geolocalitzada i, un dels aspectes principals, promovent la seva col·laboració i participació.

L’Astral d’Open Arms, al Port de Roses fins al 16 de desembre

L’ONG Proactiva Open Arms es troba a Roses amb el seu vaixell Astral fins al proper 16 de desembre, dins la campanya de sensibilització sobre la crisi humanitària que es viu al Mediterrani.

L'Ajuntament de Figueres presenta aquest dissabte el catàleg d'activitats educatives del Consell Municipal de Cooperació

El servei de Cooperació de l'Ajuntament de Figueres presentarà el dissabte 16 de desembre a les 11.30 h a la Casa Empordà el “Catàleg d’activitats educatives i tallers relacionats amb els valors de la cooperació, solidaritat i la cultura de pau”, que han editat diferents entitats que formen part del Consell Municipal de Cooperació.

Els alumnes dels instituts figuerencs visiten l’Arxiu Comarcal per conèixer de prop aquest equipament cultural

La setmana passada una quinzena d'alumnes de 1er. de batxillerat de l'Institut Ramon Muntaner de Figueres, acompanyats per dues professores, van visitar l’Arxiu Comarcal de l’Alt Empordà (ACAE).

El vent arriba fins als 134 km/h a Portbou

Els Bombers de la Generalitat no han fet pràcticament sortides i només han atès incidències puntuals.