L'Ajuntament de Castelló d'Empúries inicia la campanya informativa per a la recollida generalitzada de la fracció orgànica

Ha començat a Castelló d'Empúries una campanya informativa dirigida al conjunt de la població, i que té per objectiu donar a conèixer el que serà la recollida de la fracció orgànica a totes les llars del municipi i que de manera efectiva s'iniciarà el proper dia 2 d'abril.

L'ACA i l'Ajuntament de Garrigàs milloren la llera d'un barranc a la conca del riu Fluvià, garantint la lliure circulació de l'aigua

S’ha desbrossat aquest tram del barranc, eliminant la vegetació invasora i plantant espècies vegetals autòctones per afavorir el seu creixement i proliferació. S’han dut a terme diverses mesures en el barranc del Borrell Negre, entre la desembocadura al riu Fluvià i la carretera que transcorre entre Vilajoan i Arenys d’Empordà.

La IAEDEN porta l'Ajuntament de Cantallops al jutjat per permetre el funcionament d'una granja que 'incompleix' la normativa

L'entitat reclama que es clausuri l'activitat i que s'aturi la tramitació d'ampliació de les instal·lacions, que preveuen passar de 720 a 1.222 caps de bestiar.

La campanya "Roses Posa’t Guapa", ha destinat 173.000 € a la millora del paisatge urbà en 5 anys

La campanya impulsada des de l’any 2013 per l’Ajuntament de Roses "Roses posa’t guapa", ha atorgat fins ara subvencions per un import total de 173.535 €, destinades a la rehabilitació i millora exteriors d’immobles de la vila.

Més de 120.000 persones han passat per les 150 activitats organitzades al llarg del 50è aniversari del naixement d’Empuriabrava

Les propostes més exitoses es mantindran aquest any 2018: Empuria Tast, l’Empuria Tour, el Festival Nàutic Jazz, l’Oktoberfest i el gran concert a la platja.

L'Ajuntament de Figueres se suma un any més a la campanya 'Sóc responsable' d’identificació i esterilització d'animals domèstics

Fins al 5 de maig, diferents centres veterinaris de Catalunya s’adhereixen a la iniciativa amb descomptes en la identificació -instal·lació de xips- i esterilització d’animals i, com a novetat d'enguany, en serveis d'educadors canins.

Figueres ha tramitat 305 denúncies per incomplir les ordenances de tinença d'animals, residus i civisme durant el 2017

La gestió de les escombraries, les defecacions de gossos i la mendicitat són alguns dels principals problemes que pateix la ciutat.

Figueres serà la seu de la inauguració de la 18a edició del MIC-Mediterranean International Cup

L'acte inaugural se celebrarà el 28 de març a l'estadi de Vilatenim, on també es disputaran les finals de les categories Infantil i Cadet de primer any el diumenge 1 de maig. Figueres, Sant Pere Pescador, Llançà, Bàscara, Empuriabrava i Vilamalla se sumen a l’Escala com a seus altempordaneses.

L'Ajuntament de Figueres lliura les claus dels  27 horts urbans de la Closa Rasa

Les parcel·les, que es cedeixen per un període de 4 anys, s'han atorgat a les entitats Suara Serveis SCCl, Fundació Sant Vicenç de Pau i Fundació Altem, i a 24 persones per sorteig.