L’Ajuntament de Castelló d’Empúries se suma a la manifestació contra el terrorisme del 26 d’agost a Barcelona

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries se suma a la manifestació contra el terrorisme i posa a disposició dels ciutadans un autocar gratuït per assistir a la manifestació d’aquest dissabte, 26 d’agost, a Barcelona convocada pel Govern de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, per mostrar el rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils i en favor de la pau i la solidaritat amb les víctimes.

Acte de condemna i anul•lació de les activitats del cap de setmana a Roses en senyal de dol

A les 12 del migdia ha tingut lloc a la plaça Catalunya de Roses, davant l’Ajuntament, el minut de silenci convocat pel consistori com a acte de condemna contra els atacs terroristes perpetrats ahir a Barcelona i Cambrils, i en solidaritat amb les víctimes i familiars, el qual ha comptat amb una gran afluència de ciutadans i visitants que s’han volgut aplegar per demostrar el seu rebuig a la violència.

Minut de silenci a la Fundació Salut Empordà

La Fundació Salut Empordà (FSE) s’ha sumat a les mostres de suport a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils, així com, de condemna del terrorisme amb un minut de silenci.

Pagesos, entitats ecologistes i veïns de Garriguella protesten contra el macrocàmping amb una tractorada

Consideren que es tracta d'un "projecte especulatiu" que "destrueix el territori" i demanen que la Generalitat freni els plans del promotor.

Comença la renovació dels vestidors del Pavelló Poliesportiu de Roses

A Roses s’han iniciat les obres de reforma interior dels vestidors del pavelló poliesportiu municipal, amb el qual el consistori continua amb la millora dels equipaments esportius de la vila. El projecte inclou la reforma de vestidors, serveis generals i vestíbul públic, millorant les condicions de salubritat i els acabats existents.

La Jonquera posa en marxa tres càmeres de videovigilància al Pertús per millorar la seguretat a la zona

L'Ajuntament, que ja en va instal·lar quatre a l'N-II, en preveu quatre més als principals accessos al municipi.

Roses, cinquena població mundial amb allotjaments pet-friendly segons la plataforma Airbnb

Segons el localitzador d’habitatges de lloguer de vacances Airbnb, Roses ocupa, juntament amb Rijeka (Croàcia), la cinquena posició mundial amb un major percentatge d’allotjaments pet-friendly que accepten mascotes durant les estades vacacionals, liderant el rànquing europeu.

L’Oficina de Turisme posa a la venda banderes de Roses

Coincidint amb la celebració de la Festa Major de Roses, l’Àrea de Turisme ha posat a la venda a través de l’Oficina de Turisme, banderes de Roses amb l’objectiu que els veïns que ho desitgin puguin engalanar els seus balcons o finestres els dies de festes assenyalades de la població.

Figueres tindrà protocol contra les agressions sexistes i s’aplicarà en l'Acústica

El protocol aprovat ahir al ple municipal és fruit del treball de diferents grups, entitats, col·lectius i equip tècnic de la ciutat que han format part del procés participatiu.